MUSIC VIDEO SHOWREEL

SEFFELINIE - SPELEN MET DIEVEN

In opdracht voor Seffelinie en ShotByHermanos schoot Triple-J Visions de camerabeelden voor de nieuwe videoclip ‘Spelen met dieven’ van Seffelinie.

Camera door: Jesse van der Meulen – Triple-J Visions
Montage door: ShotByHermanos

JOHNNY SELLAH - NAAR HUIS

In samenwerking en opdracht van cuzzo films verzorgde Triple-J Visions de belichting voor de videoclip ‘Naar Huis’ voor Rotterdams Airlines artiest ‘Johnny Sellah’.

JESSE JOEY JAMES - ON LOCK

Jesse, oprichter van Triple-J Visions heeft naast film ook een grote passie voor het maken van Muziek. Bij het maken van muziek videoclips is hij dan ook vaak zelf verantwoordelijk voor het concept, productie & montage van zijn eigen videoclips.

DARIO SANTANA - LANG GELEDEN

Triple-J Visions verzorgde de videoclip voor de single ‘Lang Geleden’ van Dario Santana.

BRICKS HIP HOP

BRICKS HIP HOP is een muziek platform opgericht door vrijwilligers om lokaal urban talent een plek te geven om zich te laten zien. Triple-J Visions doet voor dit platform de studiosessies filmen, monteren en afmixen.

Jesse Joey James - Flatline

Naast filmen maakt Jesse zelf ook muziek. Veel van zijn eigen videoclips zijn dan ook door hem zelf geregisseerd. Zo ook Flatline in samenwerking met regisseur ‘Mohamed Lakjah’.

STEEV - WOW

Hip Hop artiest ‘STEEV’ begon in 2017 met het vormen van een band. Voor het promoten van deze nieuwe formatie werd Triple-J Visions ingeschakeld, om de track ‘WOW’ te registreren in een videoclip.

Sindsdien spelen zij op festivals als Breda Barst, Eendracht festival en het Phoenix Summerfest.

VFX in videoclips

OUALID - BYE BYE

Naast het verzorgen van een productie/camerawerk/regie of montage beschikt Triple-J Visions ook over de nodige kennis om VFX toe te passen in een videoclip. Dit om problemen op te lossen of iets extra’s toe te voegen aan de geschoten videoclip. Hiernaast zie je het voorbeeld van de videoclip ‘Bye Bye’ van Trifecta getekend artiest ‘Oualid’. De langwerpige groene lichten werden toegevoegd om de randen van de glazen cabine te maskeren.

Andere werken